Welkom bij Dutch Food Sjop!

De goedkoopste en meest klantgerichte webwinkel om het lekkerste Nederlandse eten te bestellen in het Buitenland.


Wij hebben de goedkoopste verzendtarieven!

Zie verzendkosten voor onze scherpe prijzen naar uw land.
Uiteraard hebben wij uw favoriete Nederlandse beleg en de lekkerste Nederlandse kazen welke we vacuüm verpakt voor u op de markt halen in ons assortiment.

U, als Dutch Expat, zal meestal wel de lekkerste Nederlandse producten missen. U kunt deze in het buitenland dus makkelijk bij ons bestellen. Ook grote orders of grote aantallen bestellen in het buitenland is geen probleem!

Bij Dutch Food Sjop kunt u terecht voor zowel particuliere als zakelijke bestellingen in het buitenland. Stuur gerust een e-mail naar support@dutchfoodsjop.com

Denkt u nou van, ik mis wat.. Zeg het ons! Mail ons op support@dutchfoodsjop.com of stuur ons een WhatsApp bericht via: +31619070933 dan zorgen wij dat het in ons assortiment komt!Lekker Hollands eten bestellen in het buitenlandZoals u ziet is het uitpakken elke keer weer een feestje! Bestel snel bij Dutch Food Sjop en uw lekkere Nederlandse supermarkt producten komen snel bij u in het buitenland!

Alvast bedankt voor de bestelling en graag tot snel!

Recensies:

Harry (UK)

Mijn complimenten voor de perfecte afwerking van m’n bestelling en vooral de absoluut bijzonder zorgvuldige manier van verpakken.

Het is, na 32 jaar in Engeland te wonen bijzonder verfrissend om te zien dat de oer-Hollandse klant gerichte service nog steeds bestaat.

Mijn complimenten aan iedereen die hier aan meegewerkt heeft en alvast prettige feestdagen en tot een volgende bestelling.

Betske (Hongarije)

Zo snel geleverd.
Verschrikkelijk keurig verpakt.
Nog geen koekje gebarsten.

Bert (Italië)

Heb ervaringen met andere Nederlandse voedsel winkels.
Nooit kwam het op tijd.
Nooit kreeg ik alles wat in mijn bestel lijst stond.
Bij jullie wel.. ga binnenkort opnieuw bestellen.